2012. április 26., csütörtök

Coverderm játék - második forduló!

Ahogy ígértem, itt van a három fordulós, tesztelős Coverderm játék második felvonása! Most a Maxydrat termékeket fogjuk együtt tesztelni, melyek a Coverdermtől talán a legeslegnagyobb kedvenceim, hogy miért, azt az alábbiakban olvashatjátok:

A Maxydrat Nobel-díjas készítmény! A kozmetikai iparban olyan termékek kapják ezt az óriási elismerést, melyek olyan különleges összetevőkből vagy technológiával készülnek, ami valóban forradalmi lépést jelent a szakmában. Önmagában már ez is szuper ajánlólevél a Maxydrat számára, de tovább is van és mondom is még! 



Világszerte nők millióinak alapvető problémája a bőr megfelelő hidratáltságának hiánya. Ez sajnos bármilyen bőrtípussal kombinálva megjelenhet és bizony nagyon kellemetlen tud lenni. A nem megfelelő hidratáltság húzódó, viszkető érzést, apró ráncok kialakulását, hámlást okozhat. Egy alapvetően száraz bőrön nem mutat szépen a smink sem, hiszen még inkább előhozza a bőrhibákat. Erre kínál AZONNALI megoldást ez a csodaszer, melyet én csak a "nagy százalékok termékének" hívok, rögtön az is kiderül miért, de előtte kifejteném, hogy miért emeltem ki az "azonnal"-t. A Maxydrat egyik forradalmisága ebben rejlik, a készítmény ugyanis képes 5 perccel a használat után olyan hidratáltsági szintet produkálni, amit más termékek nem! És akkor jöjjenek a nagy százalékok: klinikailag bizonyított, hogy a Maxydrat Visage 60 napos, napi kétszeri használata során 89%-kal nőtt a hidratáció mértéke, 65%-kal rugalmasabbá,134%-kal simábbá és 150%-kal ragyogóbbá vált a bőr. 


A Maxydrat Visage három bőrtípusnak speciálisan megfelelő formulával készül; normál bőrre, érzékeny bőrre irritáció elleni hatással, olajos bőrre olajmentes összetétellel és faggyúmirigy szabályozó hatással. A bőr egész napos, friss, egészséges érzését pedig 16 (!) hidratáló összetevővel biztosítja.





Coverderm Maxydrat Visage hidratáló krém: Könnyű textúrájú, hypoallergén krém mindennapos használatra, amely a frissesség, relaxáltság, vitalitás és egészség érzését nyújtja a bőrnek egész nap 16 hidratáló összetevőjének köszönhetően.

Coverderm Maxydrat Yeux szemkörnyék ápoló: Ultrakönnyű szerkezetű hypoallergén krémzselé azonnali hidratáló hatással, amelyet speciálisan a szem környéki érzékeny területekre fejlesztettek ki. Hatására a bőr fiatalabbá, bársonyossá és sugárzóvá válik.

Coverderm Maxydrat Serum: Koncentrált, extra erős formula 20-féle hidratáló összetevőnek köszönhetően. Könnyű textúrájú krém erősen vízhiányos, hámló bőrre. A finom vonalak halványodnak feszesebb, rugalmasabb, élettelibb arcbőrt eredményez.

Most pedig itt a lehetőség, hogy kipróbálhassátok és 7 napon keresztül teszteljétek a Maxydrat Visage - t! A bővebb játékleírást IDE KATTINTVA érhetitek el! 

Most pedig nem kell mást tenned, mint:

-legyél a Be a beautiful mother blog nyilvános követője ( jobb oldalt fent tudsz feliratkozni a rendszeres olvasóknál )
-lájkold a blog Facebook oldalát (http://www.facebook.com/pages/be-a-beautiful-mother/192115240849343) és a Beauty-Expert Kft. Facebook oldalát (http://www.facebook.com/pages/Beauty-Expert-Kft/159667700718202) - ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen így mindkét helyen minden újdonságról értesülsz ;)
-oszd meg a játékfelhívást Facebookon
-írj egy megjegyzést ehhez a posthoz, mely tartalmazza az e-mail címedet és hogy milyen néven követed a blogomat!
A sorsolásokon csak azok vehetnek részt, akik a játék összes feltételét teljesítik és vállalják, hogy a teszthét után véleményt írnak a kipróbált termékekről, melyet a blogon, illetve a Beauty-Expert Kft. honlapján szabadon felhasználhatunk! Mindenki egyenlő eséllyel indul! A jelentkezés feltételeit minden egyes tesztelésre való jelentkezésnél újra közzé fogom tenni. 
Szeretnék egy picit kedvezni azoknak, akik nem értesültek időben a játékról és nagyobb esélyt adni arra, hogy a harmadik forduló végén  esetleg valaki közülük nyerje meg a teljes kiszerelésű termékeket, így aki jelentkezik a mostani fordulóban, de az előzőben nem játszott, viszont ír egy kommentet azzal kapcsolatban, hogy miért tetszik neki a blog, miért olvassa stb., akkor bekerül a végén is a kalapba, vagyis ugyanúgy van esélye teljes kiszerelésű termékeket nyerni! Ugyanez vonatkozik azokra, akik nem tesztelnek, szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy a végső nyertes személye nem függ attól, hogy a fordulók alatt tesztelt-e velem, vagy sem!
Játékra fel, remélem sokan lesztek!!!



12 megjegyzés:

  1. Szilvia Botos
    szilvia.botos@gmail.com

    én játszottam az előzőben is, nem nyertem, de most fogok:))))))))

    a blogodat, meg téged is kedvellek nagyon:)

    VálaszTörlés
  2. Helló!
    Újra próbálkozom, próba szerencse.
    just a makeup Viki néven követlek itt, a Fb-on pedig Viki Azari-Vozár néven.

    Mivel kombinált és vízhiányos is a bőröm szívesen kipróbálnám ezt (is) a terméket.

    VálaszTörlés
  3. E-mail cim: dalma.snt@gmail.com
    Blogon: Dalma( :
    Facebook: Dalma Sánta

    VálaszTörlés
  4. Szeretem a blogod :)
    Úgy látom ez a krém pont nekem való lenne :)
    Nyerni jöttem :)

    VálaszTörlés
  5. anyabebi77@gmail.com
    anyabebi
    Betti Pocsai
    :)
    LIKE :D

    VálaszTörlés
  6. Szia ismét! :)
    Mivel az előző tesztelni való termékek nagy kedvenceimmé váltak, ezért őt is szeretném kipróbálni és természetesen szívesen írnék is róla! :)
    FB-on megosztottam, (Zsanci Szépségszigete) lájkolva van minden. :)
    e-mail zsanciszepseg@citromail.hu
    Szeretem a blogod, érdekes dolgokról írsz :)
    Köszi a lehetőséget
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. Szia! Boglár néven követlek, lolinno@gmail.com az emailcímem és innen a bejegyzés alján található megosztás gombbal megosztottam a játékot!

    VálaszTörlés
  8. Szia Gabi Császár néven követlek itt és fb-n is. csasziga@gmail.com, játék innen megosztva!

    VálaszTörlés
  9. Szia! Reintz Beatrix néven követlek, reinitz.beus@gmail.com.Szívesen kipróbálnám a krémet és nagyon tetszik a blogod.

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Vámossy Brigitta néven követlek.
    FB-on: Brigitta Vámossy néven.
    E-mail címem: a301@freemail.hu
    Oldalak lájkolva és a játék megosztva:
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=351564871560069&id=100001437813316
    Nagyon tetszik a blogod.
    Szívesen kipróbálnám a krémet és köszi a játékot!
    Üdv:
    Brigi

    VálaszTörlés
  11. Hasszánné Szondi Ágnes néven követlek, FB ugyenezen a néven.
    Szívesen tesztelnék. Megosztva. Likeolva. Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  12. Szia Eszti!
    Szívesen követem a blogodat!
    :)

    VálaszTörlés