2012. április 3., kedd

Coverderm Botumax alapozó

Ma egy olyan terméket szeretnék bemutatni Nektek, ami egy holnapi nagy-nagy meglepetés főszereplője lesz, ez pedig nem más, mint a Coverderm Botumax alapozója!



A Botumax make-up egy rendkívül magas fedőképességű alapozó, amely kifejezetten a mimikai-, napsugárzás okozta-, illetve életkori ráncok elleni harcra lett kifejlesztve. Miközben a bőrt tökéletesen simává, bársonyossá és sugárzóvá varázsolja akár 16 órán át, speciális összetevői kifejtik ránctalanító hatásukat. 
Különleges, krémes textúrájú, így könnyen és foltmentesen terül a bőrön. 
Olajmentes, a bőr pórusait nem tömi el és a pattanásokra hajlamos bőrt sem irritálja. 
Hypoallergén és minden bőrtípusra megfelel. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik.
Utoljára hagytam a legnagyobb különlegességét, azt, hogy ez az alapozó 100 %-ig vízálló, még különleges igénybevétel esetén vagy szélsőséges körülmények között is tökéletesen teljesít! Legyen szó úszásról, szaunáról vagy dörzsölésről, az alapozó nem "mászik el", nem kenődik*.
Az alapozó 30 ml-s, 9 színárnyalatban kapható, ára 5850 Ft.


Amennyiben a termék felkeltette érdeklődéseteket, holnap mindenképpen figyeljétek a blogot! ;) Annyit elárulhatok, hogy jóval olcsóbban juthattok hozzá, de csakis holnap!

* Kozmetikusként és magánemberként egyaránt a smink nélküli sportolás, szaunázás híve vagyok, de bizony vannak olyan alkalmak, amikor nem szeretnénk közszemlére tenni csupasz bőrünket pl. céges wellness, hogy csak egyet említsek... de én speciel mindig bajban vagyok, amikor durván náthásan emberek közé kell mennem, hiszen az orrfújással pont a kipirosodott részekről dörzsölöm le az alapozót. Hát vele ez nem történik meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése