2012. március 21., szerda

Tavaszköszöntő Coverderm játék a blogon!

A Be a beautiful mother blog és a Beauty-Expert Kft. egy három fordulós játékra hív Benneteket! Lényege, hogy 3 héten keresztül 2-2 szerencsés velem együtt tesztelheti a Coverderm termékeket és azok között, akik végig velem tartanak, teljes kiszerelésű Coverderm termékeket sorsolunk ki!

 A játék leírása: 
 A Be a beautiful mother blog és a Beauty-Expert Kft. közös játékának első tesztelésére a mai naptól március 27., keddig lehet jelentkezni (feltételek lejjebb). Ezután kisorsolásra kerül az a két szerencsés, aki 7 napon keresztül tesztelheti a Coverderm Skin Protector-t és Skin Basics-t. A mintákat postai úton kapjátok meg. Miután lejárt a tesztidőszak, begyűjtöm a véleményeket és közzéteszem a blogon, valamint bemutatok újabb Coverderm termékeket (Coverderm Maxydrat hidratáló készítmények lesznek) és ezek tesztelésére lehet jelentkezni. Újabb tesztidőszak és így tovább, míg eljutunk a harmadik, utolsó fordulóig, ahol Botumax ránctalanító készítményeket tesztelünk. A játék végén összesítem a mindhárom fordulóban részt vett játékosokat (akár tesztelt, akár nem) és közülük valakit értékes Coverderm termékekkel jutalmazunk meg!
A jelentkezés feltételei: 
-legyél a Be a beautiful mother blog nyilvános követője ( jobb oldalt fent tudsz feliratkozni a rendszeres olvasóknál )
-lájkold a blog Facebook oldalát (http://www.facebook.com/pages/be-a-beautiful-mother/192115240849343) és a Beauty-Expert Kft. Facebook oldalát (http://www.facebook.com/pages/Beauty-Expert-Kft/159667700718202) - ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen így mindkét helyen minden újdonságról értesülsz ;)
-oszd meg a játékfelhívást Facebookon
-írj egy megjegyzést az előző (Bemutatom a Coverderm termékeket - 2. rész) posthoz, mely tartalmazza az e-mail címedet és hogy milyen néven követed a blogomat!
A sorsolásokon csak azok vehetnek részt, akik a játék összes feltételét teljesítik és vállalják, hogy a teszthét után véleményt írnak a kipróbált termékekről, melyet a blogon, illetve a Beauty-Expert Kft. honlapján szabadon felhasználhatunk! Mindenki egyenlő eséllyel indul! A jelentkezés feltételeit minden egyes tesztelésre való jelentkezésnél újra közzé fogom tenni.
Remélem sokan jelentkeztek! Hajrá!!! :)

2 megjegyzés:

  1. Sziaa.
    Én igaz ilyen dologban még nem vettem részt,de azt szokták mondani hogy egyszer mindent ki kell próbálni hát ennek talán most jött el az ideje : DDD
    Blogon : Dalma ( :
    E-mail : dalma.snt@gmail.com

    VálaszTörlés