2012. március 12., hétfő

Avon Solutions Sensitive Botanicals teszt

Az Avon Solutions termékcsaládjának két tagját, a Sensitive Botanicals nappali krémet és bőrnyugtató szemránckrémet szeretném bemutatni Nektek most már lassan két hónapos használat után!

Nem voltak ismeretlenek számomra, hiszen jó pár éve anyukám már használta az akkor még totálisan más csomagolású termékeket. Akkor még otthon laktam és egy kipróbálás után menthetetlenül beleszerettem a nappali krémbe, így időről-időre lopkodtam belőle egy picit :) 
Azóta új, letisztultabb külsőt kapott, de a belső szerencsére ugyanaz maradt, szerintem a termékcsalád egyik legjobb készítménye. A Solutions egyébként véleményem szerint az Avon egyik húzó termékcsaládja, nagyon szeretem, annak ellenére, hogy volt már rossz választásom belőle is (Beautiful Hidration tonik).
De nézzük a nappali krémet! Azért esett rá a választásom, mert - bár egyáltalán nem érzékeny az arcbőröm - télen hajlamos az enyhe kipirosodásra, irritációnak kitett helyeken esetén akár kisebesedésre is, érzem, hogy extra ápolásra van szüksége. Kozmetikusként tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy jó zsíros krémmel kell kenni és így megóvni a környezeti hatásoktól, hiszen azzal az alapjában véve kombinált bőrtípusomnak tennék rosszat. És itt következik az egyik dolog, amiért én imádom a Sensitive Botanicals-t, a fantasztikus mattító hatása, amit amellett fejt ki, hogy megadja a kellő ápolást és hidratálást is a bőrömnek egész napra. Nálam ez a krém two in one, mert úgy is működik, mint egy primer, mely előkészíti a bőrt az alapozó (és a további smink)  felvitelére. Könnyen és maradéktalanul szívódik fel, kiváló sminkalap. A másik, ami miatt imádom, az enyhe, de isteni finom gyógynövényes illat, ez lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, nekem személy szerint nagyon bejön. Ami még egy nagy piros pont, az a fényvédő (méghozzá SPF20), amire ugye nem csak tavasszal és nyáron van szükség.


A szemránckrémbe is került fényvédő (SPF15). A tubusos megoldás nagyon praktikus és higiénikus, könnyű vele az adagolás és a felvitel. Nagyon jó szolgálatot tesznek a bőrnyugtató összetevők, hiszen a szemkörnyék az arc egyik legérzékenyebb területe. Ami elsőre feltűnik a felvitele után, az az enyhe bizsergető érzés, pár perc és elmúlik, de addig nagyon kellemes és olyan érzete van az embernek, mintha életre keltené a kezelt bőrfelületet. Mattításban a szemránckrém is jeleskedik, nem tudom elégszer hangsúlyozni mennyire imádom ezért! :) Néhány hét használat után szép, egységes bőrképet eredményez, kezdő szemránckrém használóknak is nagyon jó választás lehet!

A nappali krém 50 ml, a szemránckrém 15 ml (de nagyon gazdaságos!), egyenként 2000 Ft körül kapható, de sokszor akcióban és szettben is hozzájuthatunk jóval kedvezőbb áron.

Használja valaki ezeket a termékeket vagy más Solutions készítményt? Hogy vált be?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése