2012. február 28., kedd

Bemutatom a Coverderm termékeket - 1. rész

Néhány hete rátaláltam a Beauty-Expert Kft. - re, amely számos olyan különleges kozmetikumot forgalmaz Magyarországon, melyek nem "tucat" termékek, hanem különböző bőrproblémákra való igazán hatékony ápolást biztosítanak. Nekem leginkább a Coverderm keltette fel az érdeklődésemet, így ezt a nem kis termékcsaládot fogom nektek a blogban egy sorozat keretein belül bemutatni, ezen közül is elsőként a Luminous-t, amely a Coverderm bőrfehérítő különítménye.


Luminous nappali krém: ez egy olyan kivételesen hatékony bőrfehérítő krém, melynek tesztelése során a tesztalanyok 100%-a mutatott 62%-os pigmentáció csökkenést már 4 hetes használat után, ami nem kis szó! A melanintermelés összes fázisában csökkenti a pigmentációt, így jelentősen halványítja a szeplőket, terhességi és öregségi májfoltokat, közben fiatalítja és ránctalanítja a bőrt. Legfontosabb világosító összetevői a C-vitamin és az alfa-Arbutin, az AHA-sav pedig kíméletesen hámlaszt és folyamatosan eltávolítja a melanint a bőr felső rétegéből. Fényvédőt is tartalmaz (SPF 15), így védi a bőrt a további napsugarak okozta károsodástól.

Saját tapasztalatom: hiszitek vagy nem, de már egy hét után észrevettem a változást! Sajnos kiütötte egy időre a ringből a Sunfleur depigmentáló krémet, a Coverderm Luminoustól ugyanis 1 hét után láthatóan beljebb húzódott a pigmentfoltom körvonala, azóta pedig folyamatosan halványul, amit eddig egyetlen más kozmetikummal sem sikerült elérnem!

Luminous tri-actif: ez a Luminous család éjszakai krémje, ugyanaz elmondható róla, mint a nappaliról, de összetevő között megtalálható a retinol is. Picit nehezebben szívódik be, mint a nappali krém, de ez azt gondolom, minden éjszakai termékre jellemző.


Luminous serum: a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a Luminous bőrfehérítő rendszer forradalmi technológiájú  hatóanyagait. Tökéletesen megfelel még a nagy kiterjedésű, erősebb foltok mindennapos fenntartó kezelésére a szem, az arc, nyak és dekoltázs területén. Szintén tartalmaz fényvédőt (SPF 15).
Saját tapasztalatom: kétféleképpen használom, éjszakára a tri-actif alá kenve és nappalra, ha nem megyek sehova és nem is sminkelek, akkor a nappali változat helyett ezt kenem fel és ahányszor eszembe jut napközben, megismétlem. Picit féltem a textúrától, mert ahogy már korábban többször említettem, nem vagyok jóban a szérumokkal, de semmi probléma nincs vele, könnyen beszívódik, nem ragacsos, nem húzódik tőle a bőr.

Luminous exfolia: extra finom hypoallergén arcradír, amely mély hámlasztást tesz lehetővé, illetve hatékonyan felveszi a harcot a bőr hiperpigmentációjával. Használata után tiszta és sima lesz a bőr és készen áll arra, hogy a Luminous bőrfehérítő krémek könnyebben felszívódjanak. Speciális összetétele gyengéd hámlasztást eredményez, ideális mindennapi használatra. Jojoba mikrogolyócskák gondoskodnak az extra gyengéd hámlasztásról, α-Arbutin-nal gazdagított természetes kivonata és C-vitamin tartalma fehérítő és ránctalanító hatású.
Saját tapasztalatom: mivel a nappali krém eleve tartalmaz AHA-savat, ami hámlaszt, ezt a terméket hetente egyszer használom. Valóban nagyon finom, gyengéd a bőrhöz, ami használat után olyan, mint a babapopsi. Más fehérítő kozmetikumoknál észrevettem, hogy a bőröm érdesebbé, pikkelyesen hámlóvá vált, a Luminousnál ez nemhogy nem jelentkezett, hanem csak szebb lett tőlük a bőröm.

Luminous make-up: magas fedőképességű alapozó egyedülálló bőrfehérítő technológiával. Nemcsak tökéletesen fed, de a különleges összetevőinek köszönhetően biztonságosan halványíthatja a szeplőket, a terhességi foltokat, a májfoltokat akár 16 órán át. Bársonyos, könnyen, foltmentesen terülő textúrája és speciális fényvisszaverő ásványai ragyogóvá varázsolják a bőrt és optikailag csökkentik a ráncokat.
100 %-ig vízálló még különleges igénybevétel esetén vagy szélsőséges körülmények között is (dörzsölés, sportolás, úszás szauna). 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik. Olajmentes formula, ezért a bőr pórusait nem tömíti el, nem irritálja az aknéra hajlamos bőrt.
Saját tapasztalatom: mivel eddig csak a BB krémekkel találkoztam, melyek a fehérítő és fedő hatást ötvözni tudták, nagyon örültem, hogy végre a kezemben tarthatok egy olyan terméket, amely valóban jól fed és mellette világosítja a bőrt, mert nekem a BB krém a pigmentfolt eltüntetésére nem volt elég sajnos. A Luminous alapozó jól vizsgázik, nem kell alapozó-púder-alapozó-púder réteget építenem, hogy szépen fedjen!

Összességében azt kell, hogy mondjam, a hatékonyság azért annyira szembetűnő, mert soha egyszerre ennyi fehérítő termékkel nem bombáztam még a bőrömet a problémás helyen. Mivel az összes anyag fehérítő hatású a hámlasztótól a nappali krémen át az alapozóig, tulajdonképpen hetek óta csak ezekkel a halványító anyagokkal találkozik a bőröm és ennek köszönhető a változás végre. Meg kell, hogy említsem azt is, hogy nem használom az összes terméket, a felsoroltakon kívül létezik még kompakt púder és krém a szem körüli bőr ápolására.

A fenti bejegyzés nem szponzorált cikk!

A következő hetekben a Coverderm más termékcsaládjait is kipróbálom és megosztom Veletek tapasztalataimat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése