2011. július 26., kedd

Made-Up! Megérkezett az F&F make-up

Made Up néven kozmetikai termékeket dobott piacra a Tesco-ból jól ismert F&F!
Az F&F blogban a következőket olvashatjuk:

Ezt a vadonatúj kozmetikai termékcsaládot egy neves divatház tervezte kizárólag az F&F számára.

Ennek az évszaknak a színeit a divatipar és kifutók nagyszerű alkotásai inspirálták olyan fantasztikus hölgyeknek mint Te.


Az F&F egy kapszula kollekciót dobott a piacra ebben a szezonban, tökéletes kiegészítőjeként az F&F ruházatnak. A kozmetikai kollekció ugyanolyan napra kész színeivel, friss stílusával és verhetetlen árával mint az F&F ruházat. Bemutatkozik Made-Up néven az F&F kozmetikai termékcsaládja, egy professzionális termékcsalád mindennapi használatra hihetetlen jó áron.



Három színárnyalata van a termékeknek:


természetes - meleg nyári színekkel, a természetes hatású anyagok inspirálta árnyalatokkal,

miami napfény - az idei szezon kötelező színei a korál, pink és narancs árnyalatai,
denim - farmerkék, szürke, kő, hideg színek, de könnyen variálható árnyalatok. 

Kategóriák:

Bronzosító púder, Arcpirosító, Szemhéjpúder, Körömlakk, Szempilla spirál, Szemceruza, Szájfény



Sokat nem árulnak el, a promó fotók minden esetre szépek:





A Made-Up sminkek a Fogarasi úti Tesco Extrában kaphatók július 25-től.
Hát én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok - árakra, minőségre, színekre élőben! Ha valakinek bármilyen infója van, írjon!

2 megjegyzés:

  1. Nekem olcsón előállított (nagyon olcsón) termékek nem túl igényes, sőt (szintén nagyon olcsó) csomagolásban. Amit drágán kínálnak, naná! Púder, bronzosító 2.100-ért, körömlakk 1.500-ért ... Csak, hogy a földön maradjunk a Barry M díjnyertes angol körömlakkjai, melyet divatbemutatókon és sminkesek használnak 890,- Ft! A Sleek Kontúr családja (minőségi darab sminkesek kedvence) 2.500,- Ft és a Luminous púderja is ennyi. De sorolhatnám még akár a Glisten Me highlighetereket is stb. Ezzel szemben 3 db szemfesték F and F-nél 1.600,- Ft, amíg a kitűnő és a világon elismert Sleek 12-es paletták 2.100,- Ft-ba kerülnek. Szerintem nem kell tovább ragoznom ... De mondhattam volna más márkákat is, csak a Sleek-et itthon is lehet már kapni. De példázódhattam volna az Essence-vel is.

    VálaszTörlés
  2. Óóó, köszi szépen az ár-infókat! Sleek nálam is nagy kedvenc, Essence szintén, ráadásul szinte filléres dolog... őszintén kicsit elkeseredtem, mert nem ezekre az árakra számítottam :( bár ha arra gondolok, hogy az F&F ruhák/cipők is kissé elrugaszkodott árakon kaphatók akció nélkül! Ha jól tudom török cucc, márpedig a törökök fillérekért gyártanak ruhát... na mindegy, van nekünk Make Up Plazank szerencsére :)

    VálaszTörlés