2011. július 17., vasárnap

TITOK ;)

Melyik kismama ne ismerné azt az érzést, amikor a kórházból hazatérés vagy a gyermekágyas időszak után először megy bevásárolni, vagy babakocsit tologatva kirakatot nézegetni? Felszabadult, büszke a gyönyörű kisbabájára, élvezi a friss levegőt... belenéz egy kirakatba és fogalma sincs ki az a sápadt, karikás szemű nő, akit lát!
Mivel a test, az emberi szervezet belső változásai mind-mind azonnal meglátszanak a bőrünkön, így a szülés, valamint az azt követő éjszakázás ebből a szempontból nem hoz pozitív változást sajnos. Még egy jól alvó baba mellett is kevesebb idő jut a pihenésre - azt hiszem nem kell hosszasan magyaráznom mitől fáradt az ember, ha szülővé válik :)
Nyilván nem mindenki szül nyáron, illetve nem a szoláriumba vezet az első utunk, hogy a fény segítségével energiát nyerjünk, életre keltsük a bőrünket, viszont tudok egy jó megoldást, hogy picit jobban érezzük magunkat a bőrünkben ~ ez pedig a Rimmel Recover alapozója, ami kifejezetten a fent leírt problémákra lett kitalálva és hibátlanul teljesíti is küldetését, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom!
A többi Rimmel termékhez hasonlóan az ára kifejezetten baráti (DM-ben és Rossmannban 2490 Ft körül mozog az ára, én TESCO-ban jutottam hozzá utolsó darabként valami iszonyú nevetséges 5-600 Ft-os áron :D), a minősége pedig fantasztikus! C és E vitamint tartalmaz és az egyedülálló Energy Boost technológiája tényleg megújítja a bőrt, egész nap tart, nem hagy foltot, nem kenődik, ja ás púder nélkül, önmagában is megállja a helyét!

Zárójelben jegyzem meg, hogy ha felkeltette a figyelmeteket a dolog, ne rohanjatok megvenni, mert pár nap és kiderül, hogy sikerül-e tárgyalnom egy  szuper lelőhellyel, hogy a követőimnek kedvezményesen beszerezhessem ;) addig türeleeeem!

Nemsokára szó lesz a DM vitamin kínálatáról és egy izzadásgátló teszttel is készülök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése