2011. december 1., csütörtök

Alverde Mademoiselle és Essence Vampire's Love zsákmányaim

Hosszas mérlegelés és más blogokon való tájékozódás után 2-2 dolgot vettem az Alverde Mademoiselle és az Essence Vampire's Love kollekciójából:


Alverde Mademoiselle púder Naturelle
Alverde Mademoiselle szemhéjtus Graphite
Essence Vampire's Love körömlakk Gold Old Buffy
Essence Vampire's Love szempilladúsító por



A Mademoiselle-eket azért akartam megmutatni, mert annyira édesek, imádom nézegetni őket :) A púderről nem tudok sokat mondani, a szokásos Alverde minőség, nem véletlenül vásárlom újra és újra... a tus színe gyönyörű, tényleg grafit, mély szürke, az ecsete nagyon jó, nem túl hosszú, könnyen, pontosan lehet vele dolgozni. Ha lehetőségem lesz december folyamán, biztosan vásárolok még ezt-azt (leginkább pirosítóra fáj a fogam) ebből a cuki, masnis kollekcióból.

Amit mindenképp meg szeretnék mutatni külön fotón, az az Essence körömlakk, ő most a szerelmem, remélem ez a vaku nélküli fotó átadja mennyire szép!:




Igazából fekete, ici-pici arany pöttyökkel, amitől olyan meghatározhatatlan, de gyönyörűséges színe lesz, igazi téli, karácsonyi lakk - meg fogom mutatni körmön is, de egyelőre csak a lábam van vele kilakkozva :)

És ami miatt egy teljes postot érdemeltek, az az Essence szempilladúsító por, amihez hasonlót még nem láttam, így mindenképp kellett. Tulajdonképpen ha én nevezhettem volna el, nem "szempilladúsító", hanem "szempillaépítő" lenne ez az érdekes kis készítmény.


Tégelyben valóban pornak tűnik, de kinyitva már nem annyira - leginkább az üveggyapothoz tudom hasonlítani, mások vattaszerűnek tartják...


Van hozzá egy kis kefe, ennek segítségével lehet felvinni:


Az anyag igazából apró kis fehér szálacskákból áll, melyek odatapadnak a szempillára, vastagabbra, hosszabbra építve azt. Nagyon fontos (mert magyar leírást nem találtam a dobozon), hogy két réteg szempillaspirál közé kell felvinni, a csupasz pillára nem fog tapadni, csak leszóródik, na meg bele a szembe, ami nem igazán szerencsés, pláne ha valaki olyan érzékeny szemű, mint én (ez egyébként az egyetlen gyengéje ennek az amúgy szuper készítménynek!).

Lássuk gyakorlatban!

- Smink nélkül:



- Egy réteg szempillaspirállal:



Ahogy felvittük a spirált, RÖGTÖN vigyük fel rá a szempilladúsítót, amíg meg nem szárad, így biztosan megtapad a pillákon az anyag és nem fog lehullani, ügyelni kell, hogy egyszerre keveset tegyünk a kis kefére, mert a vastagon felvitt anyag szintén lepotyogást (és szembepotyogást) eredményez!

- Dúsítóval:


Szépen látszanak az apró kis fehér (miért nem feketében kapható?!) "szöszök" a pillákon.

- És az eredmény, tádááám (direkt festettem csak az egyik szememet, hogy szembetűnőbb legyen az eredmény)!:


Van különbség, nem? :)
Szerintem szép, műszempilla hatású, persze akkor lesz ilyen, ha az embernek van egy kis ideje elpepecselni vele, ez nem 10 perces sminkhez való :) nálam mondjuk kedvenc lett így is!

Nektek hogy tetszik? Esetleg beszereztétek? Tapasztalat?

3 megjegyzés:

  1. Hú... Nem is gondoltam volna. Minden blogon csak "ócsárolták", meg pénzkidobásnak állították be, és lám lám.. :) Köszönöm a posztot, szerintem vásárlás lesz belőle!
    Nekem is meg van az Alverde grafit tus, én is megvagyok vele elégedve. Én Ausztriában vettem 1,50 euróért(ott már lement a széria), nagyon megérte. :)

    http://velvetfizz.blogspot.com

    VálaszTörlés