2011. október 19., szerda

Teszt: AVON Planet Spa Japán szaké és rizs termékek

Az AVON kifinomult külsejű és jó minőségű Planet Spa termékei közül a Japán szaké és rizs selymes arcmaszk- és arcradírról, valamint a selymes arcszérumról lesz ma szó. 
A Planet Spa termékeket eddig is nagyon szerettem, de mivel az arcbőröm hűvös, szeles időben érzékenyre vált, inkább a testápolókat részesítettem előnyben, eszembe sem jutott arckozmetikumokat kipróbálni. Korábban a Mediterrán olívaolaj család volt a kedvenc, de most már a Japán szaké és rizs is csatlakozott hozzá :)


Kezdjük a Selymes maszk-radír kombóval, ami elsőre eleve furcsa volt; hogy lehet valami maszk és radír egyben?! Nem kellett volna aggódnom, ugyanis a dolog nagyon is jól működik! 


A használati útmutatója szerint fel kell kenni, száradás után pedig lemosni, de mivel a termék a hámlasztószerek csoportjai közül a mechanikai hámlasztók közé tartozik, érdemes körkörös mozdulatokkal átmasszírozni vele az arcbőrt 1-2 percig. Amúgy sem lehet ellenállni a finom kis szemcséknek és a kellemes, tejes illatnak! ;) Mivel én fürdés közben szoktam radírozni, illetve maszkot feltenni, a meleg, párás levegőtől a száradásnak esélye sincs, így kb. 5-6 perc után mostam le.
Az ígéretet, miszerint "leradírozza és mélyen tisztítja a bőrt, simítja, frissíti és revitalizálja azt" maximálisan teljesíti, lemosás után nagyon sima, kellemes tapintású a bőr, szinte érezni lehet, hogy lélegzik.

A Selymes arcszérummal kapcsolatban is voltak kétségeim, egyrészt mert az AVON arckozmetikumai 90%-ban csípik a bőrömet :( másrészt mert a szérumokkal az a tapasztalatom, hogy filmréteget képeznek a bőrön, amire nem lehet sminkelni, ráadásul olyan "fullasztó" érzésem van tőlük. A véleményem most változott meg :)


A lágy, fehér, inkább folyós állagú krém áttetsző rózsaszínben játszik, az illata ugyanolyan tejes, mint a radír-maszké, felkenve pár másodperc masszírozás után beszívódik, kiválóan hidratál, selymes, finom érzetet és illatot hagy maga után. Nem csíp (pedig féltem tőle...), sőt nagyon-nagyon kellemes! Ezen felbuzdulva, legközelebb egy Solutions arckrémet fogok kipróbálni.

Árak a 14-es katalóguban: Selymes arcmaszk és radír 75 ml 1249,- Selymes arcszérum 50 ml 1739,-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése