2011. augusztus 22., hétfő

Mindent a szemnek!

Kontaktlencsét viselő sorstársaimnak szeretnék kedvezni ezzel a posttal!



Nem tudom más hogy van vele, de én mindig kerestem az olcsóbb lehetőségeket, mert félévente egész vagyont költöttem a lencséimre, illetve a tisztító- és tárolószerekre. Már akkor boldog voltam, amikor megtört a jég és interneten keresztül is lehetségessé vált megvásárolni ezeket, aztán amikor a Lencsebolt.hu - nál megjelent egy olcsóbb kategóriás kontaktlencse család, némi gondolkodás után megrendeltem, hogy kipróbálhassam.
Eddig csakis Bausch&Lomb-ot hordtam, ezért néhány napig csak képernyőn keresztül barátkoztam a TopVue termékekkel, de összehasonlítottam a legfontosabb szempontokat (anyag, víztartalom) és belevágtam a rendelésbe. Mivel azóta eltelt több, mint 2 hónap, mondhatom, hogy nem bántam meg és bátran ajánlom másoknak is! 


A TopVue lágy, hidrogél típusú kontaktlencséi havi (3790,-/6 db), illetve kétheti (2990,-/6 db) kihordású változatban kaphatók, 38 %-os víztartalommal, UV védelemmel. Próbalencse is rendelhető mindössze 745 Ft-ért!




Hogy a tároló folyadékra is adjak egy spórolós ötletet, nézzetek körül a Rossmann polcain és keressétek a BestView kontaktlencse ápolószereket (külföldön egyébként már a BestView kontaktlencséi is kaphatók!), hihetetlenül olcsók és mivel én már második flakonnal használtam el az All-In-One folyadékból és semmiféle negatív változást nem veszek észre a méregdrága társaihoz képest, ezt is csak ajánlani tudom!




Használja valaki ezeket a termékeket? Mi a véleményetek?

4 megjegyzés:

  1. Lencseápolóból majdnem 1 éve használok DM-ben kaphatókat, most éppen icare-t, nagyon bevált.

    VálaszTörlés
  2. Azok milyen árban vannak? Ez a BestView amit használok 700 Ft :D

    VálaszTörlés
  3. :O Az durva. :D

    Azok 2000 ft körül vannak. De még így is a fele, mint az optikában kaphatók. Mondjuk a 700 Ft az tényleg komoly nagyon. :D

    VálaszTörlés
  4. èn 750 Ft + àfà àrèrt àrulok egy olasz termèket ami 550 ml. Szerzodèst kotottunk mint import cèg a Vistaexpert-el. Ha valakit èrdekelnè a termèk valamennyi kontaktlencsère alkalmas. libra.meridiana.kft@gmail.com

    VálaszTörlés