2011. november 13., vasárnap

Ünnepi köröm

Ma egy kicsit ünnepélyesebb körmöt készítettem, ezt fogom megmutatni Nektek.
Alapnak a régebben vásárolt és zsákmányként már bemutatott NYC In A Minute 214 Flat Iron Green körömlakkját használtam, ami így néz ki egy rétegben:





Azért mutatom meg így is, mert két rétegben, hiába fotóztam mindenféle fénynél és szögben, nem igazán látszik, a szép mély méregzöld színe, ami miatt imádom... szinte feketének hat, pedig nem az:






A díszítés csillámos arany lakkal, krémszínű lakkal és díszítő gyöngyökkel készült:







Épp ma reggel reszeltem rövidre a körmeimet, de azt hiszem ezeken a képeken is látszik, hogy a lakkozás, díszítés nem csak a hosszú körmökön néz ki jól!

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett a körmöd:)nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Én ma vettem ilyet, de kicsit megbántam, mert fehér papírra kentem két réteget, és tiszta feketének látszik. A körmömön még nem tudom kipróbálni, mert tegnap lakkoztam ki, és emiatt nem fogom lemosni. De ezek szerint mégsem olyan sötét?

    VálaszTörlés
  3. Pl. ezen (http://thedailyvarnish.com/2011/03/10/nyc-flat-iron-green/) az oldalon feketének tűnik. Itt (http://wackylaki.blogspot.com/2011/06/nyc-flat-iron-green-with-la-colors.html) viszont szép sötétzöld színű.

    VálaszTörlés
  4. Remélem, ha a körmödön is kipróbálod, akkor már nem fogod azt mondani, hogy megbántad! Én imádom, nagyon szépen játszik a fényben, igaz valóban elég sötét, de nem fekete, egyértelműen ZÖLD, Karácsonyra kifejezetten ajánlom! Valószínűleg a fényviszonyok meg a fényképezőgép is belejátszik, hogy képen mennyire sötét. Én pl. kifejezetten bénán fotózok :) pedig a gépem nem rossz...

    VálaszTörlés