2011. november 10., csütörtök

Füstös smink lépésről lépésre

A következő sminket a legújabb kedvencemmel, az AVON Smokey Eyes 8-as palettájával (ITT már istenítettem :D ) készítettem és megpróbáltam Nektek lépésről lépésre fotózni, hogy a lényeges dolgok jól látszanak:

Alapozás és szemöldökceruza használata után.




Szemhéjpúdert vittem fel a felső szemhéjamra, eldolgoztam a széleknél és a szemöldökcsontomat egy pici highlighterrel emeltem ki.


A felső szempillasort filces tussal húztam ki - ez nem ad olyan markáns vonalat, mint az ecsetes, szépen beleolvad a füstös sminkbe. Kezdőknek is ajánlom, mert könnyebb vele dolgozni, mint az ecsetessel. Ha drámaibb hatást szeretnénk elérni, akkor viszont mindenképp ecsetes tus használatát javaslom!




 Ezt mindenképp meg akartam mutatni, hogy érzékeltessem, mekkora az AVON SuperShock MAX spirál keféje - tényleg félelmetes! :D







A kész szemsmink két réteg szempillaspirállal megkoronázva.

Egy kis pír az arcra és kész is az egész smink. A pirosítómat szintén mindenképpen meg akartam mutatni, mert nagy kedvenc, ráadásul natúrkozmetikum, ő az Alverde Flamingo-ja:



És a végére egy kis személyeskedés :)
Mivel 2 éves kislányom élénken érdeklődik a sminkelés iránt, minden egyes lépésnél jelen van, figyel és kéri, hogy Őt is fessem ki - így készült ez a 2 perces cica smink, melyet a Facebookos követőim már láthattak:

1 megjegyzés: