2011. november 4., péntek

Essence Vampire's Love trendkiadás

Szeretem az Essence-t, mert elérhető áron kínál kifejezetten jó minőségű termékeket (jó, vannak mellényúlások, de melyik márkánál nincsenek???). Ugyanúgy adnak a külsőre, ahogy a tartalomra - ami nagyon fontos a mai külcsín vezérelte világban... Azért is szeretem az Essence-t, mert rendszeresen dob piacra limitált, ún. trendkiadásokat az állandóan kapható termékek mellett. Így mindig megújul és aki "rá van kattanva" az újdonságokra, izgalommal várhatja az újabb és újabb csodát :)

Az aktuális trendkiadás, amit most be fogok mutatni, nálam kicsit későn került terítékre, ennél sokkal korábban lehetett már olvasni róla más blogokon. Ez a Vampire's Love, ami első hallásra abszolút nem vonzott, mert engem valahogy mindig elkerült ez a vámpír-őrület... (jöhetnek a kövek, de) nem láttam a kultfilmnek számító Interjú a vámpírral-t, sem a Pengét, kimaradtam a Twilight-hisztériából (sőt kifejezetten értetlen fejjel ültem a TV előtt, amikor egy időben halálra sztárolták azt a Pattinson gyereket - újra jöhetnek a kövek :D) és a Vámpírnaplók sem izgat fel, olyannyira nem, hogy már az előzeteséről is elkapcsolok. Be kell látnom, nem az én világom ez a vámpírosdi, ez van. Na de a smink az egészen más tészta! ;)


Kellett egy kis idő, míg megbarátkoztam azzal, hogy "nnna már az Essence-nél is vámpíros izé van" és túljutottam a "csak azért sem kell" hozzáálláson és térdre rogyok meg minden, bevallom, beleszerettem a cuccok nagy részébe :)

Lássuk hát mik lesznek ezek:

Vampire's Love szemhéjpúder paletta 01 love at first bite

Hat teljesen különböző árnyalat, finom és intenzív színek egyben 1199,-
Vampire's Love pirosító zselé 01 bloody mary

Lágy, rózsaszín pír zselés kivitelben, praktikus pumpás kiszereléssel 799,-

Vampire's Love ajakszínező 01 bloody mary 02 true love

Kopásmentes ajakszínező vörös és rózsa árnyalatban 599,-




Vampire's Love szempilla dúsító púder

Extra hoszabbítás és dúsítás a pilláknak, két réteg szempillaspirál közé felhordva 899,-


Vampire's Love csillámpúder 01 lil' vampire

Gyönyörű ragyogást adó csillámpúder 899,-

Vampire's Love körömlakkok 01 gold old buffy 02 into the dark 03 true love 04 the dawn is broken 05 hunt me if you can

Misztikus körömlakkok különböző effektekkel 499,-

Vampire's Love Eau the Toilette
 A misztikus csábítás illata 1999,-


Elsőre a szempilladúsító, a zselés pirosító és a két legsötétebb körömlakk ajzott fel annyira, hogy tudom, meg kell őket vennem, de az ajakszínező is esélyes és egyáltalán... látnom KELL őket! Ha Ti is így gondoljátok, november 17-től két héten át minden DM-ben (még ott is, ahol egyébként nincs Essence állvány) elérhető lesz a kollekció!

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Essence sztem inkább a Rossmannokban van. És nagy DM-be járó vagyok, én semelyikben nem láttam még Essence boxot.Sajnos.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Valóban a Rossmannokban van állandó készlet Essence-ből, de a kisebb városok üzleteibe sokszor ki sem teszik a trendkiadások termékeit :( Hidd csak el, a Vampire's Love kapható lesz az összes DM-ben november utolsó két hetében, jól nézz körül, mert ahova én járok, ott pl. mindig jól el van dugva az Essence (fix állvány nincs is) és mindenből csak 2-3 db van!

    VálaszTörlés