2011. szeptember 30., péntek

Zsákmány Rossmann-ból, AVON-tól és egy kis finomság


Végre eljutottam Rossmann-ba! Leginkább körömlakkra vadásztam, így nem kicsit örültem, hogy a NYC lakkok 399 Ft-ra vannak leárazva és az alsó polcon levő akciós kosár (ilyen máshol is van???) is dugig volt Essence lakkokkal. Közben megérkezett az AVON rendelésem is, így most mindent meg tudok mutatni :)

A csipet csapat :)

Külön-külön:


NYC In A Minute 206 East Village a türkiz
NYC In A Minute 214 Flat Iron Green a sötét zöld (nem tudom a képek mennyire adják vissza milyen gyönyörű...)
Essence Multi Dimension 66 Most Wanted

Az East Village és a Most Wanted azonnal kipróbálva :)









Erről a kis sminkecset szettről már volt szó a legutóbbi AVON ajánlómban ITT
Mivel ecsetből sosem elég :) megrendeltem, 1299,- volt (3000,- helyett) és olyan szép, hogy ha semmire nem jó, már akkor is megérte :D na jó, azért nem, de elsőre jó minőségűnek tűnik, utazáshoz, táskába napi sminkigazításhoz ideális és nem győzöm hangsúlyozni; gyönyörűűű!

Kívül...

...és belül: pirosítóecset, applikátor, szemhéjpúder ecset és korrektorecset


Anew Genics: Ezt mindenképpen ki akartam próbálni, mert csodákat ígér és azoknak ajánlják, akik eddig pl. L'oréal Youth Code-ot vagy Lancome Génifique-et (!!!) használtak, úgyhogy a kíváncsiságom azt hiszem jogos! Egyébként a 14-es kampányban rendelhető (szeptember 29-től október 19-ig) és a részletes ajánlómban bővebben fogok róla írni még a héten!


 És a végére hagytam a kedvencemet, ugyanis nagyon régóta szemezek ezzel a kis 8-as palettával. Három színvariációja van (Neutral Tones, Tempting Tones, Smokey Eyes) és nagyon szépek. Elsőre a Neutral Tones lett az enyém, de ha meg leszek elégedve, a Smokey Eyes még tuti jönni fog...

Így néz ki, elegáns, tükrös

Ő lenne az! Mivel zöld a szemem és ehhez a földszínek, az aranyak, barnák, nude árnyalatok nagyon jól mennek, több hasonló palettám is van, de inkább fényesek és nagyon vágytam már egy mattabbra ebben a színösszeállításban! Mutatom mire gondolok!

Ez az AVON-os

Ez egy Essence

Ez Miss Rose
És egy kis ráadás! Lehet, hogy Ti már ismeritek, nekem újdonság volt, egyből le is kaptam a polcról :) régen kedvencem volt az áfonyás Jogobella, de a kis poharas kiszerelésben nem látom régóta sehol :( így igazi boldogság volt meglátni (és megenni) az áfonyás Jogobella Gyümölcsszigetet (meggyes is kapható!). Nagyon finom volt, Pennyben vettem 115 Ft-ért.



3 megjegyzés:

  1. Ez az Avonos paletta gyönyörűűűű! Kb. 3 éve nem láttam Avon katalógust, mindig meglepődök, mennyi új cuccuk van :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye? :) A katalógusban nincs is benne, mert ez a tanácsadónői külön "katalógusban" van, de ha érdekel, szívesen küldök képet a többiről is és rendelek is Neked ha kell, 1199 Ft lesz most a 14-es kampányban ;) A Smokey Eyes is annyira gyönyörűűű! :) Nem olyan szokványos, hanem szép lilák is vannak benne!

    VálaszTörlés