2011. október 2., vasárnap

Babahét a Tesco Hiperekben

Szeptember 30-tól október 6-ig szuper akció miatt érdemes ellátogatni a Tesco Hipermarketekbe ~ ez a hét a piciké! Kiemelnék néhány dolgot:

Minden Libero Baby Care termék 20% -, a Johnson's Baby termékek pedig 25% kedvezménnyel kaphatók!

A Libero Up&Go vagy Libero Comfort Fit pelenka két csomag vásárlása esetén 2735 Ft/csomag áron kapható és itt van az Up&Go új, limitált Dance kollekciója vagány szülők vagány babáinak, ami annyira trendi és cuki, muszáj megmutatnom! :) (Két csomag vásárlása esetén 1829 Ft/csomag)

Libero Up&Go Dance kollekció



A Huggies újszülött csomag, amely akár ajándéknak is kiváló, ha a családban, baráti körben kisbaba érkezik, most 2059,- helyett 1499 Ft. Tartalma:
  • 1 csomag újszülött pelenka
  • 1 csomag Huggies Pure törlőkendő
  • pamut babasapka

A Tesco Színes termékei, az Easy Fit bugyipelenka (eredeti ár 1749,-) és a Super Fit pelenka (eredeti ár 1699,-) most egyaránt 1299 Ft.

Minden Nestlé bébiétel 25% kedvezménnyel kapható!

És a gyönyörűséges (de állati drága) Fisher Price játékok 50%-kal olcsóbbak most!

Mászó Micimackó 9990,- helyett 4990,-

Ha már a vagányság szóba jött... nagyobb (2-3 éves és afölött) gyermekek szülei biztos ismerik a tetkós rágókat és társaikat... szerintem ez is egy olyan dolog, amin "át kell esni", meglátja valaki máson és jön a "nekem is kell tetkóóó!" :)
Hát nekünk most volt szerencsénk rátalálni a Tescoban a szokásos golyórágó és vicik-vacak automaták mellett egy tetkó automatára (tök komolyan!!!), ahol különböző stílusok (tündéres, nonfiguratív, lovas stb.) közül választhatjuk ki kicsikéink "tetoválását". Mi tündérest választottunk (természetesen) és jól meglepődtünk,  hogy milyen szép, nem gagyi, aztán megint jól meglepődtünk, amikor itthon felragasztottuk, mert nem maradt a fele a papíron és tényleg nagyon szép, igényes (lefotózni még nem volt alkalmam, de a Facebookra biztosan kerül majd a napokban kép!). Úgyhogy a gagyi rágós tetkók helyett érdemes beszerezni párat, ha gyermekünk erre áhítozik! ;)

Nekünk a jobb oldali legalsó, vörös rózsán ülő tündéres van meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése